Bolondokháza 3.0 - Szaladgálj a folyosókon, senkit sem zavar.
intro
dalszöveg
lemezkritika
interjú
kép
guba zoli
link
mp3
szex
Bolondokháza 3 Lemezkritikák


Suhancos - Békét (klipbeszámoló)

Magyarországon nagyon kevés rappernek adatik meg az a tehetség, amit Fankadelinek adott az ég. Legnagyobb örömünkre, mivel a dalban szereplő szöveg egyszerűen tökéletes. A béke szót jobban nem is lehetne kifejezni, mint ahogyan ő tette.

A klip pedig nincsen túldíszítve mindenféle hülye effektekkel, hanem egyszerű és tökéletes, reális érzelmeket tükröz a hallgató felé, és tényleg arról szól a képi hatás, amit a zenében is hallunk. Fekete háttér és az előadók. Valahogy azt próbálja sugallni a hallgatóknak, hogy ez a klip olyan, mint sokak számára az élet, mert bizony vannak helyzetek, amikor mi is csak állunk, hátunk mögött fekete háttérrel és egyedül vagyunk a problémáinkkal, amelyeket próbálunk megoldani.

A raptechnika is illik a dalhoz: a hangzásvilágban észrevehető, hogy a rap hanghordozása laza, mint aki megbékélt a világgal és hagyja a fenébe a dolgokat a saját útjukon közlekedni. Nem tudnám a klipet egyfajta hangulathoz hasonlítani, mert mindenből van benne: bánatból, szomorúságból, örömből, és vidámságból, vigaszból, sajnálatból, szerelemből és szeretetből.

Ha valaki szereti a magyar rapzenét, ezt a számot különösképpen ki lehet emelni, mert azt hiszem, örök és maradandó. Őszinte és tiszta szerzemény, nézzétek meg feltétlenül.

URL: Suhancos.net - Írta: R.o. - Legutóbbi módosítás: 2006.02.11.

Ez egy másik srác véleménye. Mi a tiéd?

Legutóbbi módosítás: 2006.02.04.

(vissza a kritikákhoz)