Bolondokháza 3.0 - Szaladgálj a folyosókon, senkit sem zavar.
intro
dalszöveg
lemezkritika
interjú
kép
guba zoli
link
mp3
szex
Bolondokháza 3 Lemezkritikák

Legközelebb: ??? »

Fhészek - Darázsfészek (lemezkritika)

A magyar rap zene hála az égnek eljutott mára addig a pontig, hogy büszkén ki lehet jelenteni: kicsi hazánknak több és egyre jobb jeles előadója van. Ezt a pozitívumot lehet elmondani a Fhészek nevezetű formációról is, mivel a Wacuum Airs keze alatt megjelenő albumuk rettentő jó lett, minőségi zenét hoznak a fülekbe.

Nekem legjobban a Zooccacucca című szám jön be, amely zeneileg és raptechnikailag is megállja a helyét. A számban Aza működik közre, és ez jobban kiegészíti az amúgy is teljes dalt, de meglehet még említeni a 120, Koszfészek, Bár című trackeket is. A Koszfészeknek nagyon jó jazzes alapja van, bár nekem egy kicsit itt az instrumentál monotonnak tűnik, de lehet, hogy éppen ez adja meg a szám tökéletességét. Mindenképpen meg kell még említeni a Lekvádor című szerzeményt is, amelyben az arcok ápolják a magyar és külföldi hiphop kapcsolatokat is. Fhészek, Bobakrome és Aza valamint Tzantza Matantza kalauzol el minket Ecuadorba.

Ha az egész albumot nézzük egyben, akkor mindenképpen elmondhatjuk, hogy egy újabb maradandó korong került a magyar rap zenekedvelők köztudatába, érdemes meghallgatni és elgondolkodni pár szövegen.

Letölthető: Wacuumairs.com - Írta: R.o. - Legutóbbi módosítás: 2006.03.06.

Ez egy másik srác véleménye. Mi a tiéd?

Legutóbbi módosítás: 2006.02.04.

(vissza a kritikákhoz)