Bolondokháza 3.0 - Szaladgálj a folyosókon, senkit sem zavar.
intro
dalszöveg
lemezkritika
interjú
kép
guba zoli
link
mp3
szex
Bolondokháza 3 Lemezkritikák


Chilzim Allstarz - One Team, One Love (klipbeszámoló)

Nem olyan régen láttam a videót, és meg kell, hogy mondjam, nem voltam elragadtatva tőle és nem a klipben szereplő emberekkel van bajom és nem is a zenével annyira, hanem a videófelvétellel. Olyan populárisnak tűnik, ami önmagában nem lenne probléma, de még populárisnak is "gagyi".

Sajnos ezt kell, hogy mondjam, például a refrénben raggáznak, hát, az sem lett tökéletes és a srác egy kicsit túlpörgeti magát, ami felettébb mókás. Persze nem mondom, hogy az egész klip, ahogy van, szar, mert vannak benne előadók, akik elég jól rappelnek, és lehet a szövegükön érezni, hogy értenek kicsit a hangzásvilághoz. Ezzel ellentétben áll például MC Parad, akinek a szövege homályos kissé, mivel egész végig arról beszél, hogy őellene senkinek nincs esélye. Ez valamilyen téren igaz, mert az ő szövegi szintjére senki nem süllyed le a klipben. Ilyet egy általános iskolás 12 éves korban kezd el írogatni, mikor megkedveli a rapzenét. Sajnos a szövegvilága azóta nem változott sokat.

Botzi raptechnikája ugyanolyan, mint a többi szövegében és ez már kezd egy idő után unalmassá válni, ha nem hoz be valami újítást a rapjébe, a hallgatói előbb-utóbb beleunnak a zenéjébe. Jolie-val is ugyanez a helyzet, ahelyett, hogy az italokról és a nagyzolásról beszélne, megpróbálhatna emellett rendesen is rappelni. Az nem baj, hogy a szövegvilága nem tökéletes és unalmas, de legalább megpróbálhatná jobban előadni magát. Akkor esetleg hitelesebb lenne. Darksoul is csak ugyanazokat tudja elmondani, amiket már számtalanszor elmondott, de neki legalább pörgős a rapbetétje a dalban egy kicsit feldobja a klipet. És ami tetszik, az ChillMasta2k rapelőadása, igaz, a szövegből nem sokat értek, mert németül tolja, de tetszett az előadásmódja, neki érdemes továbbvinni ezt a vonalat, mert van hozzá tehetsége, és biztos vagyok benne, hogy Németországban is elismerik.

Mindenki nézze meg a felvételt és döntse el maga, milyen lett. Amit leírtam, az csak az én véleményem.

URL: Chilzim.com - Írta: R.o. - Legutóbbi módosítás: 2006.02.11.

Ez egy másik srác véleménye. Mi a tiéd?

Legutóbbi módosítás: 2006.02.04.

(vissza a kritikákhoz)