Bolondokháza 3.0 - Szaladgálj a folyosókon, senkit sem zavar.
intro
dalszöveg
lemezkritika
interjú
kép
guba zoli
link
mp3
szex
Bolondokháza 3 Lemezkritikák

Legközelebb: ??? »

Anonim MC – K-Európa (2005)

Anonim MC szövegileg egy hatalmas tehetség. Olyan dolgokról ír, amelyek itt vannak körülöttünk, keringenek a levegőben, de mégis olyan fogalmak, melyeket nagyon nehéz sorokba önteni és megfogalmazni. Anonim nemhogy sorokba, de rímekbe szedte ezen gondolatokat, tényeket és zenére rakta. Nem csupán MC, hanem poéta is, költő és ezzel egyáltalán nem mondok nagyot és hülyeséget. Ilyen szövegek megalkotásához sokoldalú gondolkodásmód kell, egyszóval tehetség!

Eléggé francia hip hop hangzása van a Ha már… című dal instrumentáljának, de ez nem baj. Nem mondom, hogy az album zeneileg kifogástalan, de szövegileg nincs benne kivetnivaló. Tartalma és üzenete van a számoknak, értelmesek és érdekesek, nem unalmasak, mégis talán olyan szomorú, de kedvcsináló érzéseket adnak a hallgatóknak, mivel arra ösztönöznek, hogy mindenki törekedjen a jóra, a szebbre, még ha olyan nehéz is.

Ez a hatás minden szövegében ott van, hogy jöhet még jobb idő is, bár már senki sem hisz benne nagyon. Nem érdemes az albumot részletesen számonként bemutatni és boncolgatni: vajon mit rejteget, mert a K-Európa lemez így egyben teljes, így van üzenete és értelme az egésznek. Végül csak annyit, hogy mindenki figyelmébe ajánlom, érdemes meghallgatni.

Írta: R.o. - URL: http://anonimmc.uw.hu

Ez egy másik srác véleménye. Mi a tiéd?

Legutóbbi módosítás: 2006.04.08.

(vissza a kritikákhoz)