Bolondokháza 3.0 - Szaladgálj a folyosókon, senkit sem zavar.
intro
dalszöveg
lemezkritika
interjú
kép
guba zoli
link
mp3
szex
Bolondokháza 3 Guba Zoltán
Guba Zoltán írásai, a Kurírból
(1996. március 17. - 1998. február 15.)

Van nagy baj (1996. március 17.)

No, akkor fussunk neki, tegyünk még egy kísérletet, mint Csimpi bácsi. Ez a Csimpi torz tréfája volt az emberiségnek, kicsi volt, akkora, mint pásztorkutya ülve, de pocakos, kábé úgy nézett ki, mint amikor szelídgesztenyébe gyufaszálakat böködnek a gyerekek, hogy ez a lába, ez meg a karja, és addig szurkálják, karistolják a gesztenyét, hogy minden a helyére kerül, és mosolyog, aki a gesztenyére néz, hogy lám, ez egész jól sikerült.
tovább >>

Ház állott (1996. augusztus 18.)

Hát akkor vegyünk új lendületet, mert lássuk be, az olimpia ellustított bennünket, örökké csak a gubbasztás, szemet merevítés és düllesztés, mint szorulásos macska, amelyik végre a nullás lisztbe piszkít és a mancsával jól összekeveri a matériát, mert a cica akkurátus teremtés, akár mint Spakli kőműves, félmunkát nem végez.
tovább >>

Mérni muszáj (1997. május 11.)

No, fussunk neki újra, mint Fingusz Ottó portréfestő, ő két évig koslatott Virinkay neje után, hogy: - Nagyságos asszonyom, álljon nekem modellt, meglátja, nagy lesz a vásznon, olyan nagy, mint bizonyos Mona Lisa, akinek szájidege volt, ennek okán lefelé fittyedt az ajka, és emiatt olyan lett a mosolya, mint Batuska tolatásvezetőé, aki egy csípős reggelen beugrott a gépházba, hogy pálinkát öntsön az arcába, de tévedésből elfelejtette megállítani a gépét, és amikor a harmadik két deci után, amit a kies gépházban megivott, kilépett az ajtón, és azt látta, hogy nem lát semmit...
tovább >>

Csak csend (1997. augusztus 3.)

tovább >>

Kész a leltár (1997. augusztus 31.)

tovább >>

Holtodiglan (1997. október 5.)

tovább >>

A tűz csiholója (1997. október 12.)

tovább >>

Fuksz, az antikatona (1997. december 14.)

tovább >>

A hely, ahol élünk (1997. december 21.)

tovább >>

Reménytelenek 2. (1998. január 25.)

tovább >>

Ló a tetőn (1998. február 15.)

tovább >>

Mivel a Kurír már nem létezik és nem tudom, hogy ezeket az írásokat védi-e még a szerzői jog, emellett nem belőlük fogok meggazdagodni, hanem az irodalmi és szórakoztató értékük érdekel, hagyjanak békén az esetleges pereskedők.